Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’a bir kreş daha

Seyhan’a bir kreş daha

Seyhan, SASA işbirliği

Seyhan Belediyesi, kadinin çalisma hayatina daha kolay katilimini saglamak adina bir kres yapimi için SASA ile isbirligi protokolü imzaladi.

Karalar “is insanlarinin tamamen yanindayiz”

Seker “Sosyal yasamada katki sunuyoruz”

Seyhan Belediyesi, Erdemoglu Holding bünyesinde faaliyet gösteren SASA ile isbirligi yaparak Seyhan’a bir kres daha kazandiriyor. SASA, imzaladigi protokolle, bir kres yaparak hizmete sunulmasi için Seyhan Belediyesine teslim edecek.

SASA Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Seker ve Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan Belediye Baskani iken kres sözünü alan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in makaminda bir araya geldi.

MEHMET SEKER “BU GÖREVI ‘GÖNÜLLÜ SOSYAL SORUMLULUK’ PROJESI OLARAK YAPIYORUZ”

Erdemoglu ailesi adina konusan SASA Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Seker, SASA’nin sosyal projelerle kentte yasayan insanlara hizmet ettigini animsatti. Her zaman halka hizmet eden yöneticilerle birlikte olduklarini ifade eden Seker, “Sosyal sorumluluk projesi olarak sayin Karalar döneminde Seyhan’a bir kres yapma sözü vermistik. Simdi bunun protokolünü imzalayacagiz. Protokol geregi, Seyhan Belediyesine, belirledigi bir alanda kres yapacagiz. Içini tesrif edip hizmete sunulmasi için teslim edecegiz. Her iki Baskanimiza Adana’ya katkilari için tesekkür ederiz. Biz de her zaman yanlarinda olacagiz” dedi.

AKAY “HIZMET YARISINI SÜRDÜRÜYORUZ”     

Seyhan belediye Baskani Akif Kemal Akay ise Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in Seyhan’da baslatmis oldugu hizmet yarisini tüm hiziyla devam ettirdiklerini söyledi. Kreslere, kadinin çalisma hayatina katilimini kolaylastirdigi için önem verdiklerini ifade eden Baskan akay söyle konustu;

“KRESLERE CIDDI TALEP VAR. YETISEMIYORUZ”

“Önceki Seyhan Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar’in baslattigi hizmetleri sürdürüyoruz. Bu hizmetlerden biri de kreslerdi. Kreslere çok ciddi talep var. Belediye olarak kres yapmamiza ragmen talebe yetisemiyoruz. Bu konuda Erdemoglu Holding’e bagli, kentimizin önemli sanayi kurulusu ve istihdam kapisi olan SASA, sosyal sorumluluk duygusuyla Belediyemize 1 kres yapmayi üstlendi.

“BASKAN KARALAR’IN ÇAGRISI ILE BU GIBI PROJELERIN SÜRECEGINI DÜSÜNÜYORUZ”

Simdi bu kresin protokolünü imzaliyoruz. Kendilerine çok tesekkür ediyoruz.  Kresimiz simdiden Seyhanimiza hayirli olsun. Bu arada Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar, Istanbul’daki Adanali is insanlarini kente hizmet etmeye çagirdi. Bu çagri sayesinde bu gibi çalismalarin sürecegini düsünüyoruz.”

KARALAR “ERDEMOGLU AILESINE TESEKKÜR EDIYORUM”

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, kres yapimi için Erdemoglu ailesine ve bu konuda emek veren SASA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Seker’e tesekkür etti. Erdemoglu ailesine SASA’yi alarak yeniden canlandirdigi için de tesekkür eden Baskan Karalar “Adana’nin gelisimi için çok önemli bir adim attilar. SASA yeni yatirim ve istihdam kapisi oldu.  Adana’da yatirim yapmak isteyen, hizmet etmek isteyen istihdam yaratmak isteyen her is insanlarin da tamamen yaninda oldugumuzu beyan ediyoruz. Is adamlarimizin önünü açacagiz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Seyhan ilçe sinirlarinda yapilacak kres için protokol imzalandi. Kres en kisa sürede tamamlanarak hizmete verilmek için Seyhan Belediyesine tahsis edilecek.



Anahtar Kelimeler: Seyhan SASA işbirliği
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli